23 aug. 2017

Tinerii SMART duc muzica tradițională românească peste granițe!

Categorie: SMART 4 YOUTH

În perioada 21-27 octombrie, tinerii SMART vor merge în mobilitate în cadrul proiectului finanțat din programul Erasmus Plus European Cultures, the song as a meeting point.

Tineri din Franța, România, Bulgaria, Italia, Macedonia, Grecia și Portugalia se vor întâlni  să facă schimb de bune practici culturale în La Vancelle, lângă Strasbourg, Franța. Scopul proiectului este de a oferi participanților abilități în domeniul muzicii și exprimării artistice.

Activitățile proiectului se vor baza pe metode de învățare formală și informală. Acestea vor include: grupuri de lucru și reflecție pentru practicarea limbilor străine, ateliere de muzică tradițională, vizite culturale (patrimoniu, gastronomie, situri culturale) pentru dezvoltarea spiritului de cetățeni europeni, jocuri de rol, activități de teambuilding, organizarea unei seri interculturale pentru promovarea și încurajarea dialogului intercultural.

Participanții sunt tineri între 13 și 30 de ani.