31 aug. 2017

Copiii SMART, rezultate notabile la Campionatul Național De Șah pe Echipe de Juniori

Categorie: Competiții

În luna iulie, Asociația SMART 4 YOU a fost unul dintre partenerii Campionatului Național de șah pe echipe de juniori.

Pentru prima dată, Campionatul Național de Șah pe echipe de juniori a avut loc la București.

Competiția s-a bucurat anul acesta de foarte multă susținere, cu o participare record a peste 150 de echipe și mai mult de 300 de spectatori . Concursul a fost format din întreceri pe echipe la șah clasic, șah rapid și șah blitz.

Asociația SMART 4 YOU a asigurat  prin MI Gabriel Grecescu conducerea turneului și prin MMI Andrei Murariu  comentarii live ale partidelor pe perioada desfașurării Campionatului Național.

Găsiti Galerie Foto pe Facebook (click aici) si pe Sahisti.ro (click aici)

 

Copiii noștri care fac primii pași spre performanță cu ajutorul partenerului nostru – Clubul Sportiv de Sah MMI Andrei Murariu- au obținut 5 medalii in aceasta competiție.

Vă prezentăm mai jos lista medaliaților noștri:

Șah Blitz:

Băieți, 8 ani- Medalia de Aur. Echipa a fost formată din Dănilă Tudor, Bar Andrei și Cioc Alexandru (Vezi clasament)

Fete, 10 ani- Medalia de Argint. Echipa a fost formată din Mihalea Maria, Cioc Ruxandra și Ivașcu Andreea (Vezi clasament)

Șah rapid:

Băieți, 8 ani- Medalia de Argint. Echipa a fost formată din Dănilă Tudor, Rusnac Ștefan și Cioc Alexandru (Vezi clasament)

Fete, 8 ani- Medalia de Argint. Echipa a fost formată din Antal Iris-Ileana, Matache Alexia-Elena și Rață Elisa (Vezi clasament)

Șah clasic:

Fete, 10 ani- Medalia de Bronz. Echipa a fost formată din Mihalea Maria, Cioc Ruxandra și Ivașcu Andreea (Vezi clasament)