24 aug. 2017

Competiții Grand Prix Junior

Categorie: Competiții

Îți place șahul și vrei să îți verifici cunoștințele? Faci față bine competiției și presiunii? Vino în Mall Promenada și acceptă provocarea de a întra în competiția Grand Prix Junior!

Începând cu anul  2014, în Mall Promenada are loc competiția de șah Grand Prix Junior, organizată de Asociația SMART 4 YOU în colaborare cu Mall Promenada, la care participă copii pasionați de șah.

La competiție au dreptul să se înscrie, în limita a 70 de locuri disponibile, copii începători cu CIV mai mic de 1010 și cu vârsta cuprinsă între 6 și 11 ani.

Turneul este compus din 7 runde, a câte 10 minute pentru fiecare participant. Jucătorul care adună cele mai multe puncte după runda a 7-a este declarat câștigătorul ediției respective, la categoria de vârstă la care participă. În caz de egalitate, se folosesc criteriile decise de arbitrul șef al competiției.

La finalul competiției, sunt oferite premii și diplome pentru primii trei clasați.

Copiii au ocazia să își verifice cunoștințele de șah, să se distreze, să își facă prieteni noi, iar cei suficient de concentrați, pleacă și cu premii acasă.