Viziune și valori

Dorim ca în 5 ani să fim unul din cele mai active și atractive ONG-uri din București, devenind un model de bune practici în materie de educatie non-formală, fapt pentru care suntem deciși să investim toate resursele noastre în ceea ce poate aduce beneficii reale comunităților cu care vom interacționa și, implicit, societății. Valorile noastre sunt:

• Respect pentru diversitate. Toți suntem diferiți și unicitatea noastră ne ajută să facem lucruri senzaționale.
  • Educația nonformala ca valoare, pentru ca are efecte de mult mai lunga durată decât cea formală, informația fiind reținută fără stres și prin metode alternative.
  • Puterea exprimării prin artă, pentru ca arta este motorul exprimării emoționale a fiecăruia dintre noi. Ea poate să scoală la iveală sensibilitate și creativitate în orice domeniu.
  • Toți suntem egali și avem dreptul la un tratament egal. Copiii, tinerii trebuie să știe că au drepturi egale cu orice alți cetățeni. Vârsta fragedă sau diferențele de statut, etnie, rasă, sex nu trebuie să fie un impediment în dezvoltarea noastră.
  • Credem în „Omul potrivit la locul potrivit” și în faptul că toți tinerii, chiar și cei cu posibilități financiare reduse, pot avea oportunități multiple de dezvoltare și creștere.
  • Viață sănătoasă cu mult sport și activități în aer liber. Susținem activitățile fizice zilnice, conform dictonului clasic „ Mens sana in corpore sano”.