04 oct. 2018

Program Music 4 Life

Categorie: Cursuri, Muzică, Noutati, Proiecte in derulare

Dragi Copii, dragi Parinti si dragi Dascali,

V-ati gandit, vreodata, ca putem canta la galeti? Sau la pahare? Sau la orice lucru din jurul nostru care scoate sunete?

V-ati gandit, poate, ca toate acestea au muzica lor ascunsa – care se cere descoperita – si o alta muzica, in raport cu fiecare dintre noi?

Echipa Smart 4 You a avut sansa sa experimenteze si apoi sa se intruiasca pentru a imparti cu voi un alt fel de muzica, printr-un proiect de suflet: Music 4 Life.

Pentru ca da, ceea ce vom sadi acum ne va folosi toata viata: cand invatam, cand trebuie sa luam decizii, cand trebuie sa ascultam sau sa lucram in echipa, cand suntem veseli sau tristi, cand vom vrea sa vorbim cu cineva din Africa si nu avem la indemana – poate – decat un pet. Este un proiect care ne va ajuta sa gasim intotdeauna o cale de comunicare si sa iesim din situatii stresante instaland in noi bucuria si armonia.

Vom invata sa cantam la instrumente de percutie dar si la ceea ce este in jurul nostru si in noi, vom improviza, vom compune si vom avea curajul sa fim noi insine, poate mai frumosi decat ne stim (ca sa o citam pe Laura Stoica).

Vrem sa ducem acest proiect in scoli dar si in familii, vrem sa facem in fiecare scoala un ansamblu sau chiar o orchestra de muzica neconventionala, pentru a participa la: „Primul Festival de Muzica Neconventionala” care se va desfasura in 2020, in Romania.

Haideti sa indraznim sa fim neconventionali, sa construim si sa ne bucuram impreuna, in acest proiect care vrem sa fie si al vostru!

Si….nu uitati: “Totul poate fi si altfel.” (Alfred Adler)

Mai multe detalii aici (click).

Va asteptam cu drag,
Echipa Smart 4 You