Redirecționează 2% din venit!

Sunt multiple căi de a ajuta pentru un viitor mai bun pentru copiii noștri: poți direcționa 2%, poți fi voluntar pentru SMART 4 YOU sau pur și simplu ne poți ajuta povestindu-le prietenilor tăi despre noi.

Crezi în cauza noastră?

Vrei să contribui la îndeplinirea visurilor și cresterea potențialului noii generații de copii sau tineri?

Redirecționează simplu și rapid 2% din impozitul tău pe venit Asociației Smart 4 You, investind astfel intr-un viitor mai bun pentru copiii si tinerii noștri!

Redirecționarea impozitului pe profit se poate face de către orice angajat, anual, prin completarea unui formular. În cazul în care acest formular nu este depus, suma de bani existentă merge către stat. Angajatul nu plătește nimic, întrucât este vorba de o sumă deja existentă, aferentă câștigului sau pe parcursul unui an. De aceea, vă îndemnăm să eliberați 2% în educație. Fiecare contribuție contează, fiecare om care devine parte din comunitate duce acțiunile un pas mai departe.

Cum se procedează?

1. Completezi un formular:

Declarația 230 (click descarcare), dacă în 2017 ai avut venituri numai din salarii sau pensii sau Declarația 200 (click descarcare), dacă în 2017 ai realizat și alte venituri (din salarii sau activități independente sau numai din activități independente).

1. Trimiți formularul:
  • Ni-l trimiți nouă la sediul din Bd. Dimitrie Pompeiu, nr. 3, corp C, parter, 020335.
  • Îl trimiti la Administrația Financiară de care aparții.
  • Îl depui direct la registratura Administrației Financiare de care aparții.

Important de știut:

• Data până la care poți trimite formularul este 25 mai 2018.
  • Dacă ai semnatură electronică, poți face tot procesul online.
  • Administrația Financiară de care aparții este cea din localitatea de domiciliu (domiciliul din cartea de identitate / buletin);
  • Adresele Administrațiilor Financiare le poți vedea AICI;
  • Pentru ca formularul să fie validat de Administrația Financiară și fondurile direcționate către Asociatia Smart 4 You, trebuie să completezi de mână, cu majuscule, citeț și corect.
  • Formularele sunt pretipărite cu datele fiscale ale Asociatiei SMART 4 YOU, tu trebuie să completezi doar datele tale personale și să semnezi.
  • Rubrica “Suma” nu trebuie completată. Inspectorul fiscal va face acest lucru.
  • Nu este necesar să atașezi fișa fiscală.

În cazul în care ai deja un formular, care nu este completat cu datele Asociatiei SMART 4 YOU, acestea sunt:

Denumire entitate nonprofit:

Asociația SMART 4 YOU

Codul de identificare fiscală al entității nonprofit: 32532944

Cont bancar (IBAN) al entității nonprofit:RO65 RZBR 0000 0600 1647 5061.

DONEAZA 2%!

Multumim tuturor celor care au directionat 2% din impozitul lor pe venit asociatiei noastre!

NOU!

Incepand de anul viitor intentionam sa infiintam  doua burse pentru copii talentati dar care nu isi pot permite participarea la competitii.

Daca vreti sa fiti alaturi de noi in aceasta actiune, va rugam sa redirectionati cei 2% din impozitul pe venit catre asociatia noastra.

Nu trebuie decat sa completati cu datele dumneavoastra declaratia atasata, sa dati listare, sa o semnati si sa ne-o trimiteti prin curier (cu plata la noi) sau sa o depuneti personal la sediul asociatiei sau la Administratia Financiara de care apartineti.

Multumim!